تشریح خدمات امداد و نجات در طرح نوروز ۱۴۰۰/ گلستان سومین استان در انجام ماموریت های امدادی در طرح امداد و نجات نوروز ۱۴۰۰
رئیس سازمان امداد و نجات کشور، اظهار کرد: در طرح نوروز ۱۴۰۰ از ۲۵ اسفندماه تا ۱۲ فروردین ماه سال جاری، یک هزار و ۵۲۶ ماموریت امداد و نجات انجام شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر مهدی ولی پور، رئیس سازمان امداد و نجات کشور با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ رشد قابل توجهی در ماموریت ها داشته ایم گفت: تعداد ماموریت های امداد و نجات در نوروز امسال ۷۳ درصد بیشتر از سال گذشته است و در مجموع ۸۸۲ نفر از مصدومین حوادث به مراکز درمانی منتقل شدند .
ولیپور ضمن تشریح عملیات های امداد و نجات در نوروز سال جاری ادامه داد: در این مدت بیش از یک هزار و ۵۰۰ علمیات تخصصی امداد و نجات با بهره گیری از ظرفیت ۱۲ هزار نیروی متخصص امدادگر و نجاتگر داوطلب در ۱۲۰۵ پایگاه ثابت و موقت امدادی انجام شد که موفق شدیم به ۷هزار و ۹۷۳ نفر از آسیب دیدگان در حوادث مختلف امداد رسانی کنیم.
رئیس سازمان امداد و نجات در ادامه ۳ استان مازندران، اصفهان و گلستان را استان هایی با بیشترین ماموریت امداد و نجات برشمرد و گفت: استان های مازندران، اصفهان و گلستان به ترتیب با ۱۳۵، ۱۱۶ و ۱۰۷ مورد، بیش از ۲۰ درصد از کل ماموریت های امداد و نجات را به خود اختصاص داند.
تهیه کننده:

نظر دهید