شعار سال
EN

امروز : 31 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1401/02/24 - 17:04
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری همایش جنگل نوردی اعضای جوانان گلستان در هفته هلال احمر

همایش جنگل نوردی اعضای جوانان گلستان در شهرستان کردکوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، قاسم غریب آبادی ضمن حضور در کنار اعضای جوانان و شرکت در این همایش به اعضای جوان گفت: قدر دوران جوانی را بدانید، جوانی سرشار از سرگرمی های مختلف است و به همین سبب بسیار زودگذر است و چه خوب است اگر از این دوران به بهترین شیوه با بهره گیری از تجربیات بزرگان استفاده کنید.
سرپرست جمعیت هلال احمر گلستان خاطر نشان کرد:شما جوانان چشم امید رهبر معظم انقلاب و خانواده ها هستید و کشور قرار است به دست شما جوانان که افتخار هلال احمر هم هستید اداره شود.
وی در پایان گفت: سعی کنید خوب درس بخوانید موفقیت ها از مسیر درس و تحصیل می گذرد و در کنار آن از فعالیت های فرهنگی برای پرورش اخلاق غافل نشوید. هلال احمر هم آماده است آموزش های لازم را در اختیارتان قرار دهد لازم است بدانید در زمان حوادث و بحران ها چگونه برای محافظت از خود و خانواده و اطرافیان عمل کنید.
گفتنی است در این برنامه کاشت نهال، مسابقات فرهنگی و برنامه تفریحی قایق سواری در آب بندان کردکوی هم برگزار شد.
 
  • گروه خبری : اخبار استان
  • کد خبر : 97876
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی