برخورد دو پراید در محور کلاله به گنبدکاووس ۶ مصدوم برجا گذاشت
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان گلستان، از امدادرسانی به ۶ مصدوم در پی برخورد دو دستگاه پراید در محور کلاله به گنبدکاووس خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان گلستان، رضا حاجیلری اظهار کرد: این حادثه ساعت ۸:۳۰ صبح امروز در محور کلاله به گنبدکاووس، محدوده خط نو و روستای عرببوران، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلالاحمر استان گزارش شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان گلستان افزود: بلافاصله یک تیم امدادی از پایگاه سهراهی گالیکش با دو نیروی امدادی و یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
وی ادامه داد: این حادثه ۶ حادثهدیده و ۶ مصدوم داشت که دو مصدوم توسط تیم هلالاحمر و سه مصدوم نیز توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
حاجیلری گفت: دو مصدوم، آقایان ۲۳ و ۱۸ ساله، به دلیل آسیب سر (هدتروما) توسط آمبولانس جمعیت هلالاحمر به بیمارستان رسول اکرم(ص) کلاله انتقال یافتند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان گلستان خاطرنشان کرد: یک مصدوم ۲۶ ساله نیز با وجود توصیه عوامل امدادی، با رضایت شخصی از انتقال به مرکز درمانی خودداری کرد.
وی در پایان از شهروندان خواست در صورت وقوع حوادث و نیاز به خدمات امدادی، با سامانه ۱۱۲ جمعیت هلالاحمر تماس بگیرند.
نظر دهید