گلستان
امروز يك شنبه  ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

توان افزایی نجات در محیط‌ های آبی ویژه نجاتگران شهرستان ترکمن

دومین دوره توان افزایی شناخت، کاربری و نگهداری تجهیزات امدادونجات ساحلی نجاتگران پایگاه‌ شهید داوود عاشوری بندرترکمن در شهرستان کردکوی برگزار شد.

به گزارش جمعیت هلال احمر شهرستان ترکمن، مهدی رامتین رئیس شعبه ترکمن گفت: به منظور آمادگی نجاتگران پایگاه‌ امداد ونجات شهید داوود عاشوری در برابر حوادث احتمالی و ارتقای مهارت های عملیاتی آنها در موقعیت های مختلف، یک دوره توان افزایی یک روزه در آب‌بندان کردکوی برگزار شد.

وی افزود: سنجش آمادگی جسمانی، کار با وسایل پرتابی، نحوه عبور از آبها (رودخانه، کانال، ..)، کار با تجهیزات امدادونجات در ساحل، خودنجاتی و نجات مصدوم، ایمنی نجاتگران در حوادث آبی، نجات در سواحل، اصول تامین و نگهداری شناور ها، اصول تامین و نگهداری موتور های قایق و پارو زنی مهارت هایی بود که ۲۰ نفر از نجاتگران هلال‌احمر بندرترکمن در این توان‌افزایی یک روزه تمرین کردند.

مشاهده ۳
/
۱۴۰۴/۰۳/۱۴- ۱۰:۰۷
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه