گلستان
امروز شنبه  ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

پایان موفق عملیات نجات مصدوم از آبشار شیرآباد

بعداز ظهر امروز دوشنبه ۲۳ تیرماه نجاتگران هلال‌احمر آزادشهر یک مرد ۳۷ ساله را که به دلیل سقوط از ارتفاعی در مسیر آبشار اول شیرآباد خان‌ببین آسیب دیده بود نجات دادند.

به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر گلستان، قاسم غریب آبادی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان با اعلام این خبر گفت: در ساعت ۱۲:۲۵ امروز دوشنبه ۲۳ تیرماه، گزارشی مبنی بر آسیب یک مرد در مسیر آبشار اول شیر آباد شهر خان‌ببین به هلال‌احمر اعلام شد.

وی ادامه داد: بلافاصله یک تیم عملیاتی از پست موقت امدادونجات تابستانه دلند با یک دستگاه خودروی نجات به محل اعزام شدند.

غریب آبادی تصریح کرد: مصدوم یک مرد ۳۷ ساله بود، که از ناحیه ستون فقرات آسیب دیده بود توسط تیم‌های هلال‌احمر  به پایین دست منتقل و به عوامل اورژانس تحویل داده شد.این عملیات ساعت ۱۵:۴۲ به پایان رسید.

عکس آرشیو

مشاهده ۱۱
/
۱۴۰۴/۰۴/۲۳- ۲۱:۲۴
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه