گلستان
امروز پنج شنبه  ۱۶ بهمن ۱۴۰۴

اهدا خون داوطلبان هلال احمر گلستان در روز جهانی داوطلب

داوطلبان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان گلستان به مناسبت روز جهانی داوطلب، با حضور در پایگاه انتقال خون گرگان، خون خود را اهدا کردند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گلستان، همزمان با روز جهانی داوطلب و با شعار تأکید بر نقش جوانان در نوآوری و پویایی خدمات داوطلبانه با بهره مندی از امید و ایمان به خالق هستی، جمعی از داوطلبان و پرسنل جمعیت هلال احمر استان گلستان اقدام به اهدای خون کردند.

محمدحسین ییلاقی، معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان گلستان در این رابطه گفت: این حرکت نمادین با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری و با بهره‌مندی از امید و ایمان به خالق هستی انجام شد.

وی افزود: در این اقدام انسان دوستانه، مرتضی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گلستان نیز همراه با دیگر داوطلبان در پایگاه انتقال خون شهرستان گرگان حضور یافت و در این امر خیر شرکت کرد.

این اقدام در راستای تقویت روحیه مشارکت جمعی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، به ویژه در میان جوانان، و همچنین کمک به تأمین خون مورد نیاز مراکز درمانی انجام شد.

مشاهده ۵۲
/
۱۴۰۴/۰۹/۱۷- ۲۱:۱۱
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه